Muziek is fijn voor je brein!

Datum en tijdstip

Op aanvraag

Zonder muzikale kennis muzieklessen geven

Muziekonderwijs is weer in opmars. Muziek blijkt goed voor de hersenontwikkeling. Hersenen verbinden zich waardoor kinderen beter kunnen leren. Gevolg: Kinderen leren sneller en leggen betere verbanden. Maar leerkachten missen de tijd in het rooster, voelen zich vaak niet capabel genoeg om een muziekles te geven. Leerkrachten missen de didactische kennis of de inspiratie/scala aan leuke lessen of energizers.

Deze workshop van 2,5 uur geeft je handvatten om een muziekles te geven. Een stuk theorie over de verschillende onderdelen/aspecten van muziek. Opbouw van een muziekles, bronnen die je kunt gebruiken of korte energizers. Het gevoel toch iets aan muziek te doen al is het even een energizer aan het eind van de dag.

Met deze workshop geef je direct de volgende dag een muziekles, je doet kennis op om een muziekles te ontwerpen. Wat kan ik ontwerpen om aan de kerndoelen te voldoen? Samen lessen ontwerpen. Tools en bronnen om muziekles te geven. Inspiratie om korte muziekgerichte energizers te geven.

Kosten

Deelname kost € 72,50 per persoon.

Locatie

Kantoor Timpaan Onderwijs, Transportweg 12 in Assen.

De bijeenkomst gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.

Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

Meld je aan

* verplichte velden
Voorwaarden *
Nieuwsbrief