Groeimuur: de leerling aan het roer!

Datum en tijdstip

Op aanvraag

Wil je de leerlingen eigenaar maken van hun leren door ze inzicht te geven in hun leerdoelen? En meer motivatie in de groep door leerlingen te laten zien hoe ze stapje voor stapje vooruit gaan? Wil je dat er in de klas meer gezamenlijkheid ontstaat? Of zoek je een concreet middel om echt in gesprek te gaan met leerlingen? Dan is een groeimuur iets voor jouw groep!

Persoonlijke en groepsdoelen

In het traditionele onderwijs weet de leerkracht welke doelen er zijn, wat er aan bod komt en beoordeelt het leren en de voortgang. Met een Groeimuur worden juist de leerlingen eigenaar: de leerlingen zijn actief betrokken bij het stellen van doelen en het bijhouden van de groei. Je kunt kiezen voor gedragsdoelen en / of leerdoelen. De muur is bedoeld als concrete aanleiding voor gesprekken met de leerling over waar hij of zij nu staat en hoe ze kunnen toewerken naar hun doel.

In deze twee workshops maak je een Groeimuur voor de groep en voor individuele leerlingen. Je krijgt uitleg over hoe je kunt werken en je ziet veel voorbeelden van Groeimuren. Na de workshops ga je naar huis met je eigen ontwerp van een Groeimuur.

Kosten

Deelname kost € 145,- per persoon voor 2 bijeenkomsten.

Locatie

Kantoor Timpaan Onderwijs, Transportweg 12 in Assen.

Tijd

Beide bijeenkomsten vinden plaats van 13.30 – 16.00 uur.

De bijeenkomst gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.

Lees hier de annuleringsvoorwaarden.