Leerlingonderzoek

Leerlingonderzoek

Leer-en/of gedragsproblemen, onderzoek en advies

Zijn er zorgen over een leerling in de klas? Wat kun je als leerkracht van hen verwachten, op welke wijze kunnen ze meedoen in het basisonderwijs, wat hebben ze extra nodig? Timpaan Support is gespecialiseerd in diagnostisch onderzoek. Na aanmelding, intake en met toestemming van de ouders vindt onderzoek plaats op school. Daaruit volgt een handelingsgericht advies. De onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de leerling worden geformuleerd en in overleg wordt bepaald op welke wijze en met welke middelen de school daaraan kan voldoen.

Finsey Fischer MSc

Finsey Fischer MSc

Orthopedagoog-generalist
06 317 99 750

  Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Probleemgebieden

  Mogelijke probleemgebieden van leerlingen in de groep zijn: leervermogen, leerstofgebieden, concentratie, motivatie, cognitieve processen die nodig zijn voor doelgericht, efficiƫnt en sociaal aangepast gedrag zoals bijvoorbeeld bij werkhouding en taakaanpak en geheugen. Maar ook bij begaafdheid en hoogbegaafdheid kan individueel onderzoek noodzakelijk zijn om tot de juiste handelingsgerichte adviezen te komen.

  Individueel traject

  Timpaan Support helpt bij het opzetten van individuele trajecten en met aanpassingen van en aanvullingen op de reguliere leerstof. Onze adviseurs kunnen ook behulpzaam zijn bij de aanmelding bij de diverse commissies gericht op het zoeken naar zo passend mogelijk onderwijs voor het betreffende kind.

  Meer informatie

  Heb je vragen over leerlingonderzoek? Neem dan gerust contact op met Finsey Fischer.