Thema: Leerlingenzorg

Thema: Leerlingenzorg

Op het gebied van leerlingenzorg biedt Timpaan Support een aantal vormen van ondersteuning, voor ouders en voor scholen.

Lisette Hassing MSc

Lisette Hassing MSc

Orthopedagoog-Generalist
06 554 23 885

  Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Voor ouders

  Heb je vragen over je kind en wil je graag een onderzoek laten doen? Wij doen onder andere onderzoek naar:

  • intelligentie;
  • lees- of spellingsproblemen of dyslexie;
  • dyscalculie en (ernstige) rekenproblemen;
  • executieve functies, oftewel cognitieve processen die nodig zijn voor doelgericht, efficiënt en sociaal aangepast gedrag zoals bijvoorbeeld bij werkhouding en taakaanpak;
  • sociaal-emotionele problematiek;
  • advies ten aanzien van vervolgonderwijs;
  • schrijven van een eerste deskundigenadvies (verwijzing met betrekking tot het zoeken naar zo passend mogelijk onderwijs voor je kind).

  Voor school

  Heb je vragen of zorgen over een leerling en ben je op zoek naar begeleiding, advies of extra ondersteuning? Timpaan Support biedt:

  Inzet orthopedagogen in tijden van topdrukte en ziekte;
  Is er sprake van een tijdelijk toegenomen vraag naar zorg vanuit de school? Is er ziekte bij je eigen orthopedagoog? Timpaan Support heeft orthopedagogen die ingezet kunnen worden bij zogenaamde piek- en ziekbelastingen.
  Inzet orthopedagogen voor kindtrajecten.
  Ben je op zoek naar gespecialiseerde begeleiding voor een bepaald kind of een groep kinderen met hetzelfde probleem, dan is het inzetten van één van onze adviseurs mogelijk. Hierbij valt te denken aan onder andere begeleiding van een kind met rekenproblemen, ondersteuning bij dyslexie via een niet-vergoede traject, een groep kinderen die baat heeft bij een cursus omtrent executieve functies.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over leerlingenzorg kun je als ouder of als school contact opnemen met Finsey Fischer.