Kiekeboe met Piramide

Kiekeboe met Piramide

Training voor pedagogisch medewerkers die werken met 0-jarigen

Baby Sarah ligt op een heerlijk zacht kleed. Kim, de pedagogisch medewerker, laat een beertje zien en verstopt het achter haar rug. Sarah zoekt met haar oogjes naar de beer, die ze net nog zag. ‘Kiekeboe!’, zegt Kim en ze haalt de beer plotseling achter haar rug vandaan. Sarah schatert het uit, haar oogjes stralen en ze trappelt met haar voetjes.

Specifieke kennis

Het werken met baby’s vraagt specifieke kennis en vaardigheden van pedagogisch medewerkers. De training Kiekeboe geeft je handvatten om de jongste kinderen uit te dagen tot spel, waarbij je uitgaat van de nieuwsgierigheid en het eigen initiatief van baby’s. We nemen je graag mee in de verwondering van de wereld van baby’s.

Madelon Dikkens

Madelon Dikkens

Coördinator / Adviseur
06 820 43 321

  Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Kwaliteitseisen wet IKK

  In de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) is besloten dat werkgevers vanaf 1 januari 2018 moeten investeren in specifieke scholing voor babyopvang. Vanaf 2025 moeten alle beroepskrachten die met 0-jarigen werken over een diploma, certificaat of cijferlijst beschikken, waaruit blijkt dat specifieke scholing voor babyopvang is gevolgd die voldoet aan alle criteria. De training Kiekeboe met Piramide voldoet aan deze criteria en staat dan ook op de lijst met scholingsaanbod.

  Passend bij elk kinderdagverblijf

  De training ‘Kiekeboe met Piramide’ sluit aan bij het concept Piramide. Nabijheid, omgang met en de ontwikkeling van baby’s zijn vaste onderdelen van Piramide. De training ‘Kiekeboe met Piramide’ is een losstaande training en passend voor elke kinderopvang. Natuurlijk is deze training bij uitstek op Piramide-locaties aan te bevelen.

  Inhoud van de training

  De training bestaat uit vier bijeenkomsten en één coachingsmoment. In de trainingsbijeenkomsten hebben we het onder andere over de basisconcepten, het pedagogische component, de ontwikkelingsgebieden in het brein, de baby en zijn omgeving, ontwikkelingsmaterialen en ouders & evaluatie.

  Open inschrijving of incompany

  Het is mogelijk de training in verschillende regio’s te volgen, op basis van incompany of via een open inschrijving. Informeer naar de mogelijkheden.

  Meer informatie

  Wil je meer informatie? Neem dan contact met de contactpersoon op deze pagina.