Vergoed door het UWV

Ben jij werkzoekend of wil je graag een carrièreswitch maken naar de kinderopvang? De opleidingen bij Timpaan Onderwijs kunnen onder bepaalde voorwaarden worden vergoed door het UWV!

Vergoeding opleiding

Het UWV heeft in juli 2021 opnieuw een raamovereenkomst gesloten met Timpaan Onderwijs als onderdeel van het ‘Inkoopkader voor opleidingen’. Hierdoor kan Timpaan Onderwijs ook de komende jaren weer opleidingen verzorgen voor werkzoekenden die zich willen laten (bij)scholen op het gebied van Voor- en Vroegschoolse Educatie.

Ben jij werkzoekend en wil je als pedagogisch medewerker of gastouder aan de slag, maar voldoe je niet aan de hedendaagse eisen hiervoor? Bespreek dit met je werkcoach van het UWV en neem contact met ons op. Zo kun jij straks aan de slag in de kinderopvang.

Ruime keuze in opleidingen

De volgende opleidingen komen in aanmerking voor vergoeding via het UWV:

 1. Werken met baby’s
 2. Pedagogisch beleidsmedewerker/coach
 3. Uk & Puk
 4. Piramide
 5. Kijk
 6. Taalniveau 3F
 7. VVE training

Heb jij interesse?

Doorloop dan deze stappen:

 • Neem contact op met je coach bij het UWV, re-integratiebegeleider of een soortgelijke begeleider naar werk.
 • Geef jouw motivatie en onderbouwing aan voor je aanvraag. Waarom is de kinderopvang voor jou de ideale werksector?
 • Vraag bij Timpaan Onderwijs een offerte aan voor de gekozen opleiding. Deze offerte heb je nodig om jouw aanvraag voor scholingsbudget in te kunnen dienen. We maken samen met jou een offerte op maat die past bij jouw wensen en ambities.
 • Leg de offerte voor aan jouw contactpersoon bij het UWV. Na goedkeuring pakken wij de verdere afhandeling en inschrijving samen met jou op!

Meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!