TINK 3F-taalassessment

TINK 3F-taalassessment

Geplaatst op 11 mei 2017

Ga jij de TINK train-de-trainer opleiding volgen maar beschik je niet over een afgeronde HBO opleiding of een 3F-certificaat? Schrijf je dan in voor de TINK 3F-taalassessment op vrijdag 16 juni in Amsterdam.

Waarom een 3F-taalassessment?

Met de TINK-trainersopleiding voor interne trainers leer je hoe je TINK inzet om pedagogisch medewerkers en/of gastouders te trainen en te coachen op het verbeteren van hun taal- en interactievaardigheden. Met TINK wordt toegewerkt naar taalniveau 3F. Een goede taalbeheersing van TINK-trainers is dan ook een vereiste.

Om te kunnen deelnemen aan de TINK-trainersopleiding vragen wij een aantoonbaar afgeronde hbo-bachelorstudie (middels een kopie van het diploma) of een 3F-certificaat. Wanneer je hier niet over beschikt, kun je je inschrijven voor het TINK 3F-taalassessment. In het assessment toetsen wij of je het taalniveau 3F beheerst in reële en voor jouw werk relevante situaties. Het assessment bestaat uit taken voor lezen, luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven. Een positieve beoordeling levert een certificaat/bewijs van deelname voor 3F van het ITTA op, en betekent dat je kunt deelnemen aan de TINK-trainersopleiding voor interne trainers.

Planning en kosten

Op vrijdag 16 juni kun je deelnemen aan de TINK 3F-taalassessment. Het assessment wordt afgenomen in Amsterdam, van 10.00 – 14.00 uur. Locatie is ITTA UvA, Plantage Muidergracht 24, 1018 TV Amsterdam. De kosten bedragen €140 per persoon.

Aanmelden

Heb je interesse in een 3F-taalassessment, stuur dan een bericht naar info@itta.uva.nl

Meer informatie

Voor meer informatie of als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Rikst Vermaat.