Mens en Organisatie

Op het gebied van management en organisatie ligt onze focus op de mensen en hun handelen. Het doen en denken van mensen wordt met enige regelmaat beïnvloed door verschillende aspecten, zoals: de structuur van de organisatie, strategische keuzes, de heersende cultuur, de stijl van leidinggeven, de omgeving en alle veranderingen die het onderwijs kent en waar men gevoelsmatig door wordt ingehaald. Hierdoor is een organisatie een complex samenspel.

Excelleren met een sterke start

Wij geloven dat om als organisatie, team of individu te kunnen excelleren, een sterke start voorwaardelijk is. Dit doen wij door inzicht en bewust te worden van elkaars kracht. We brengen de huidige situatie in kaart op het gebied van cultuur en taak om vervolgens op maat te bekijken welke beweging er gemaakt moet worden. Het resultaat is gericht op het kunnen excelleren als organisatie, team of individu.

In gesprek?

Wil je in gesprek over welke oplossing er is voor het samenspel op jouw school? Bel of mail Nynke Wahle of Manon Dijkhuizen voor een vrijblijvende afspraak!

Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.