In-company training

Naast de open inschrijvingen, bieden wij ook in-company trainingen aan.

Thema’s en Talenten: werk samen met kinderen aan activiteiten in de BSO!

In deze praktijkgerichte cursus voor pedagogisch medewerkers in de BSO ga je aan de slag met het organiseren van betekenisvolle activiteiten in de BSO. Samen met de kinderen in de groep en je collega’s ga je op zoek naar het aanwezige talent en zet je dit talent planmatig in voor het activiteitenaanbod binnen de BSO.

Onderwerpen die aan bod komen in deze cursus:

Kinderparticipatie, betrokkenheid, talenten, thema’s en doelen.

Voorafgaand aan de cursus vragen we je een startopdracht te maken. Na iedere bijeenkomst krijg je een praktijkopdracht mee, waar tijdens de volgende bijeenkomst verder op in wordt gegaan. Aan het einde van de opleiding weet je hoe je aanwezig talent bij kinderen en in je team kunt inzetten ten behoeve van thematisch, planmatig en doelgericht werken in de BSO.

Kosten
Vraag een offerte aan.

 In-company of cursus op maat

Deze opleiding wordt in-company gegeven. Een op maat traject voor leidinggevenden in de kinderopvang is tevens mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Elsbeth Venema.

VE Coach – in-company

Vanaf 1 januari 2022 dient een kindcentrum voor de verhoging van de kwaliteit van voorschoolse educatie (VE) een pedagogisch beleidsmedewerker in te zetten (op hbo werk- en denkniveau). Deze pedagogisch beleidsmedewerker richt zich op de ontwikkeling en implementatie van het beleid of de coaching van beroepskrachten VE.

De kwalificatie-eisen voor deze VE beleidsmedewerker of VE coach zijn gelijk gesteld aan de pedagogisch beleidsmedewerker in de kinderopvang. Als medewerkend pedagogisch beleidsmedewerker/coach op een VE groep dien je tevens in het bezit te zijn van een VVE certificaat. In dat geval is de basisopleiding voorschoolse educatie Vversterk van Timpaan Onderwijs een geschikte opleiding.

Meer informatie opleiding VE coach