Terugblik IB-dag

Terugblik IB-dag

Geplaatst op 3 oktober 2019

Op dinsdag 1 oktober organiseerden we de IB-dag. Deze dag stond in het teken van de veranderende rol van de ib’er. Ib’ers zitten in het oog van de verandering. Wat is de rol van de ib’er in deze veranderingen en hoe hou je focus?

Gastsprekers en workshops

Met een gevarieerd programma zijn de ib’ers geïnspireerd. Er stonden 2 keynote sprekers op het programma: Luc Greven & Joke Tillemans.
Luc Greven z’n lezing ging over de toekomst van de ib’er. Joke Tillemans kwam vertellen over de vorming van een Integraal Kindcentrum. Tussendoor woonden de deelnemers interactieve workshops bij.

Inspiratiedag

De IB-dag was de 3e inspiratiedag die Timpaan Onderwijs in opdracht van een schoolbestuur mocht organiseren. Eerder organiseerden we een Onderbouw- en een Bovenbouwdag.

Meer informatie

Wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden om voor jouw stichting een inspiratiedag te organiseren? Neem dan contact op met Ingrid Heersink. Laat ons weten welke ideeën er zijn, wij concretiseren dit graag naar een conceptplan, waar we vervolgens een voorstel op maat voor kunnen maken.