Taal- en leesmiddag

Taal- en leesmiddag

Geplaatst op 21 maart 2017

Timpaan Onderwijs organiseert samen met uitgeverij Malmberg en uitgeverij Zwijsen twee informatieve en inspirerende middagen over Taal en Lezen in Assen. Deze bijeenkomsten zijn voor leerkrachten, ib-ers, directeuren en schoolleiders in het primair onderwijs. Deelname is kosteloos.

Tijdens deze middagen krijg je de nieuwste inzichten op het gebied van goed taal- en leesonderwijs. Er is ruimte voor praktijkvragen over methodes en je krijgt praktische handvatten om de volgende dag direct te gebruiken in je les.

Op woensdag 19 april komt uitgeverij Malmberg vertellen over de nieuwe methode voor aanvankelijk lezen Lijn3. Ook verzorgen ze een sessie over taal- en spellingsonderwijs door de inzet van Taal Actief4 en Staal.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Uitgeverij Zwijsen komt woensdag 10 mei naar Assen om e.e.a. te vertellen over de nieuwe versie Veilig leren lezen Kim. Tijdens de parallelsessies nemen ze je mee door de nieuwe didactiek, de verrijkte differentiatie, de eenvoudige organisatie en de meest adaptieve en leerkrachtvriendelijke software van dit moment.

Bekijk het programma en meld je aan