Snappet verdiepingstraining

Datum en tijdstip

17 januari | 10.00 uur

Vragen ombuigen naar handvatten

Werkt jouw school al enige tijd met Snappet en wil je écht alles uit dit leermiddel halen om nog beter bij de leerbehoefte van de leerlingen aan te sluiten? Overweeg je sterk om zonder lesmethode te gaan werken maar ben je bang dat de resultaten zullen dalen? Ben je ib’er en wil je doelgericht aan de slag met de data van Snappet, maar begrijp je alle data niet zo goed?

Speelt één of meerdere van deze vragen bij jouw op school? Dan ben je bij de Snappet verdiepingstraining aan het juiste adres om écht alles te gaan leren over deze adaptieve verwerkingssoftware waar inmiddels duizenden scholen in Nederland mee werken. In een intensieve training gaan we met elkaar bekijken hoe we Snappet op jouw school het meest effectief kunnen inzetten en hoe we de beschikbare data op een goede manier kunnen omzetten in goede resultaten.

Je gaat aan de slag met de streefniveau’s: hoe stel je die goed in en hoe monitor je de vooruitgang. Je leert alles over ELO rating, sterren, plussen en minnen en het adaptieve gedeelte van de les. Je leert hoe je volgens werkwijze 3 en zelfs 4 kunt gaan werken. Ten slotte leer je hoe je op een goede manier de data kunt interpreteren.

De training duurt 4 uur (10.00 – 14.00 uur), wij verzorgen de lunch.

Kosten

Deelname kost € 115,- per persoon.

Locatie

Kantoor Timpaan Onderwijs, Transportweg 12 in Assen.

De bijeenkomst gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.

Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

Meld je aan

* verplichte velden
Voorwaarden *
Nieuwsbrief