• Timpaan Onderwijs
  • Timpaan Support
  • Timpaan Advies

Over ons

De professionals van Timpaan Onderwijs!

team Timpaan Onderwijs

Timpaan Onderwijs is een middelgrote organisatie die zich richt op training, advies en consultancy, waarbij de voorschoolse voorzieningen, het onderwijs (PO, VO, MBO) en de daaraan gelieerde organisaties centraal staan. Met als doel dat ieder kind zijn/haar talenten maximaal kan ontwikkelen. De noordelijke provincies Drenthe, Friesland, Groningen en de kop van Overijssel is ons werkgebied.

Er is een team van vaste adviseurs met expertise op het terrein van zorg, onderwijs- ontwikkeling en/of management en organisatieontwikkeling. Timpaan Onderwijs werkt tevens met freelancers en gaat duurzame strategische allianties aan met organisaties, die een toegevoegde waarde bieden aan haar positie en het profiel.

Timpaan Onderwijs wil een vanzelfsprekende partner in de regio zijn of gelden als het beste alternatief. Dit met name vanwege onze vooruitstrevende ontwikkeling als kenniscentrum voor zowel binnen als buiten de maatschappelijke sector.

Timpaan Onderwijs is een zakelijke partner in het veld van onderwijs en jeugd. Het is een zelfstandige unit van de Timpaan Groep, een overkoepelende holding voor welzijn (business unit Timpaan Welzijn) en onderwijsadvies in Noord Nederland. De Timpaan Groep brengt veel inhoudelijke expertise in op uitvoeringsniveau van de genoemde sectoren. De nieuwe combinatie van werkterreinen onder de holding, biedt een toegevoegde waarde in het integraal en intersectoraal werken. Op dit moment weer een herleefde topic als het gaat om samenlevingsvraagstukken, maatschappelijke ontwikkeling en onderwijsinnovatie.

Bij de start is Timpaan Onderwijs een strategische alliantie aangegaan met Eduniek, een onderwijsadvies organisatie in het midden van Nederland. Eduniek brengt langdurige ervaring in op het gebied van onderwijsadvies. Bovendien heeft Eduniek veel unieke producten, die via Timpaan Onderwijs in het noorden van Nederland ingevoerd kunnen worden. Samen met partners werken we aan de optimalisatie van processen in organisaties, wordt de dienstverlening aan overheden opgepakt en stellen we leertrajecten in de retail samen.