Winnie Bulthuis MEd

Winnie Bulthuis MEd

Adviseur

Levensmotto

“What a child doesn’t receive he can seldom later give”

Specialisaties

  • VVE implementatie;
  • Uk & Puk trainer;
  • Opbrengstgericht werken met het jonge kind;
  • Beeldcoaching;
  • Trainer Taal- en interactievaardigheden (TINK);
  • Trainer Peuterstappen: Doelgericht op weg naar groep 1.

Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden zijn o.a. gericht op het ondersteunen van gemeenten en voor- en vroegschoolse instellingen bij de implementatie van VVE. Ik verzorg praktijkgerichte trainingen en coaching gericht op pedagogische en didactische ontwikkeling en ondersteuning van voor- en vroegschoolse professionals.

Ambitie

Kinderen begeleiden naar volwassenheid is de meest uitdagende taak op aarde. Vooral de eerste levensjaren zijn belangrijk, want dan wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van kinderen. Daarom wil ik ondersteuning bieden aan pedagogisch medewerkers, leidsters, en leerkrachten bij de uitdagingen die zij in hun werk met jonge kinderen tegenkomen. Als iemand die echt met de voeten in de klei heeft gestaan heb ik de uitdagingen van het werken met jonge kinderen zelf ervaren. Met mijn kennis en ervaring wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit en effectiviteit van vroeg- en voorschoolse instellingen.

Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Contactmogelijkheden