Petra Fictorie MSc

Petra Fictorie MSc

Orthopedagoog

Levensmotto

Richt je op het positieve, kijk naar de dingen die wèl goed gaan.

Specialisaties

Behandeling van dyslexie.

Werkzaamheden

Ik houd me bezig met het behandelen van leerlingen met dyslexie. De behandeling vindt wekelijks plaats in een één op één situatie bij de leerling op school. In nauwe samenwerking met ouders en school trachten we vooruitgang te boeken op het gebied van lezen en spellen. Daarnaast staat voor mij ook het zelfvertrouwen en de motivatie van de leerling centraal. Door middel van een positieve benadering probeer ik de leerling zoveel mogelijk succeservaringen op te laten doen. Daarnaast houd ik tijdens de behandeling rekening met de belevingswereld en de interesses van de leerling om de behandeling voor hen zo interessant mogelijk te houden.

Ambitie

Graag wil ik mijn kennis en kunde op het gebied van dyslexie verder uitbreiden. Ik zou naast het behandelen uiteindelijk ook diagnostiek willen gaan uitvoeren. In de toekomst zou ik mijn kennis op het gebied van leer- en onderwijsproblemen graag willen verbreden, mijn interesse gaat dan voornamelijk uit naar de sociaal emotionele problemen van leerlingen binnen het onderwijs.[honeypot questionform-website-886 id:questionform-website]
Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Kwaliteit

Alle behandelaars dyslexie staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd.

Contactmogelijkheden