Joëlle Wiersema MSc

Joëlle Wiersema MSc

Orthopedagoog

Specialisaties

Diagnostiek en behandeling van dyslexie.

Werkzaamheden

Op het gebied van diagnostiek onderzoek ik of er bij de leerling sprake is van ernstige enkelvoudige dyslexie en of hij of zij dus in aanmerking komt voor vergoede dyslexiezorg. Daarbij probeer ik het onderzoek een leuke ervaring te laten zijn voor het kind en de informatie te bieden die het kind, de ouders en de school nodig hebben.
Bij de behandeling oefen ik met de leerling elke week het lezen en spellen. Ik vind het belangrijk dat de leerling zelfvertrouwen krijgt en plezier heeft in de behandeling.

Ambitie

Ik zou graag nog meer kennis willen opdoen over dyslexie, zodat ik nog beter kan aansluiten bij wat de leerling nodig heeft. Daarnaast zou ik me breder willen ontwikkelen op het gebied van onderwijs, zowel op de vakinhoudelijke als de sociaal-emotionele kant.[honeypot questionform-website-886 id:questionform-website]
Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Kwaliteit

Alle behandelaars dyslexie staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd.

Contactmogelijkheden