Janet Voss Drs.

Janet Voss Drs.

Orthopedagoog-generalist

Levensmotto

Heb vertrouwen in een kleine interventie en het verschil kan enorm zijn!

Specialisaties

Onderwijsadvies en begeleiding, handelingsgerichte procesdiagnostiek, consultatieve leerlingbegeleiding, passend onderwijs voor kinderen die onder het gemiddelde presteren.

Werkzaamheden

Mijn werk richt zich vooral op het verrichten van onderzoeken bij leerlingen in de leeftijd van 4-12 jaar en het adviseren van hun leerkrachten en ouders. Daarnaast begeleid ik leerkrachten en intern begeleiders d.m.v. consultatieve gesprekken. Een enkele keer verricht ik een particulier onderzoek bij een kind op aanvraag van ouders of voer een observatie uit in de kinderopvang.

Ambitie

Ik wil graag onderzoeken bij leerlingen blijven uitvoeren en leerkrachten en ouders blijven adviseren en begeleiden. Om dit goed te kunnen doen wil ik mijn kennis vergroten door trainingen, cursussen en workshops te volgen en te reflecteren op mijn eigen ontwikkeling. Daarnaast wil ik mijn trainersvaardigheden uitbreiden door af en toe een training te geven of een rol als co-trainer te vervullen. Binnen de organisatie wil ik fungeren als een kritisch klankbord, zodat er doelgericht, zorgvuldig en respectvol omgegaan wordt met de beschikbare mensen en middelen.[honeypot questionform-website-886 id:questionform-website]
Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Kwaliteit

Alle behandelaars dyslexie staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd.

Contactmogelijkheden