Lancering Plusvaardig

Lancering Plusvaardig

Geplaatst op 22 januari 2019

Vandaag, tijdens de start van de NOT in Utrecht, hebben we groot nieuws te melden. In samenwerking met Bloomwise, lanceren wij Plusvaardig: de online leeromgeving met verrijkingsmaterialen voor (hoog)begaafde leerlingen en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Plusvaardig bestaat uit een ruime keuze van opdrachten en projecten die aansluiten bij de onderwijsbehoefte van deze leerlingen.

Bezoek de website van Plusvaardig

Bezoek ons op de NOT

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Bezoek dan de stand van Bloomwise op de NOT, standnummer 01.A132. Wij vertellen je graag alle ins en outs!

Introductiebijeenkomsten

In het voorjaar organiseren we op 5 locaties introductie bijeenkomst met een feedback moment. Je kunt ons tijdens en na afloop van de training laten weten wat goed werkt, welke verbeterpunten er zijn of welke onduidelijkheden je tegen bent gekomen. Met deze feedback kunnen wij de leeromgeving nog beter afstemmen op de behoeften uit het onderwijsveld.

Voor het bijwonen van deze bijeenkomst in combinatie met het proefabonnement (tot de zomervakantie mag je gebruik maken van Plusvaardig) vragen we € 75,-. Als je besluit om een abonnement af te nemen, krijg je de gemaakte kosten retour.

Wil jij onze critical friend zijn? Meld je dan aan, door onderstaand formulier in te vullen.

Data en plaatsen

  • 18 april van 14.00 – 16.00 uur in Assen
  • 16 mei van 14.00 – 16.00 uur in Zwolle
  • 20 mei van 14.00 – 16.00 uur in Amersfoort
  • 27 mei van 14.00 – 16.00 uur in De Bilt
  • 4 juni van 14.00 – 16.00 uur in Den Haag

Meer informatie

Wil je vrijblijvend meer informatie, of één van de introductiebijeenkomsten bijwonen? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Je gegevens worden alleen gebruikt om je inzending te behandelen. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Plusvaardig is een samenwerking tussen Timpaan Onderwijs en Bloomwise.