Timpaan Onderwijs bestaat 10 jaar!

Timpaan Onderwijs bestaat 10 jaar!

Daarom vieren we feest! We willen samen met jullie uitgebreid stilstaan bij dit jubileum! Omdat jullie ons dagelijks inspireren, motiveren en stimuleren.

Programma

Maandelijks hebben we een leuke activiteit of actie in petto, waarover we je later informeren. Wil je niks missen, meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wat je komend jaar zoal kan verwachten:

Timpaan Mag Gezien

De allereerste glossy van Timpaan Onderwijs! Een inhoudelijk magazine met praktijkverhalen, thema’s en actuele onderwerpen. Er zijn twee versies: een voor de kinderopvang (KDV/PSZ) en een voor het primair onderwijs.


Win een inspiratiediner

Maak een vlog over jouw beste good practice en deel deze met ons. Wij uploaden alle vlogs op ons youtube kanaal. De vlog met de meeste likes wint!
Meer info


Teamontbijt (actie afgelopen)

Laat zien dat je een verbindend team bent. Stuur een ludieke foto in tijdens de Nationale Onderwijsweek (2-6 oktober 2017) met als thema ‘Gelijke kansen’. De prijs is een ontbijt voor het hele team.


Pubquiz | 15 november a.s.

Heeft jouw team het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen? Dan is de pubquiz iets voor jou! Meer info


NL Doet

Het team van Timpaan Onderwijs gaat de handen uit de mouwen steken voor een vrijwilligersklus die wordt aangedragen door een van onze klanten.


MTB clinic

Behendig sturen, juiste houding en geschikte obstakels. Voor beginners en gevorderden, iedereen kan en mag meedoen. Een sportieve middag in een bosrijke omgeving.


Jubileum congres – 16 mei 2018

Het jubileumjaar wordt afgesloten met een congres. Denk met ons mee over de inhoud en de vorm
Reserveer deze dag alvast in je agenda.


Volg ons!

Via de website en onze Facebookpagina houden we je op de hoogte over alle feestelijkheden.