Interne trainersopleiding TINK in Groningen en Assen

Interne trainersopleiding TINK in Groningen en Assen

Geplaatst op 4 april 2017

Heb je in 2017 subsidie aangevraagd om de interne trainersopleiding Tink te volgen? Dan heb je na de aanvraag 52 weken om de subsidie te besteden. Vanaf september verzorgt onze adviseur op twee verschillende locaties weer nieuwe interne trainersopleidingen: in Heerenveen en Assen.

Voor wie

De interne TINK-trainersopleiding is bedoeld voor managers, coaches, pedagogisch specialisten in de kinderopvang of bemiddelingsmedewerkers van gastouderbureaus die als TINK-trainer hun eigen collega’s willen trainen.

Hoe ziet de training eruit?

De trainersopleiding duurt drie dagen. Je doorloopt delen van de TINK-training: de inhoudelijke onderdelen, de werkvormen en het werken met verschillende instrumenten zoals de Kijkwijzers. Je leert via modeling, reflectie en oefening hoe je de TINK-training uitvoert, hoe je coacht en hoe je samen videobeelden analyseert. Videocoaching is een belangrijk onderdeel van de TINK-training.

Ingangseisen

Om de training succesvol te kunnen afronden moet je beschikken over enige trainersvaardigheden en kennis van de doelgroep. Ook wordt een aantoonbaar afgeronde HBO-bachelorstudie óf een 3F-certificaat voor de verschillende taaldomeinen (Spreken/Gesprekken voeren, Lezen, Schrijven, Luisteren) gevraagd.
Als je niet over een HBO-bachelordiploma of 3F-certificaat beschikt biedt Sardes de mogelijkheid van het TINK 3F-taalassessment. Daarmee kunnen we een inschatting maken van je taalniveau. Een positieve beoordeling op het taalassessment betekent dat je alsnog kunt worden toegelaten tot de interne TINK-trainersopleiding. Lees meer informatie over het TINK 3F-taalassessment.

Trainingsdata

  • Assen
    donderdag 7 & 21 september, 5 oktober van 9.30 – 16.00 uur
  • Groningen
    maandag 30 oktober, 13 & 27 november

Aanmelden

Timpaan Onderwijs verzorgt in samenwerking met Sardes de train-de-trainer opleidingen. Aanmelden verloopt via de website van Sardes. Via deze link kun je je aanmelden:

Aanmelden voor Assen

Aanmelden voor Groningen

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Timpaan Onderwijs.