Inspiratiediner

We zijn op zoek naar een good practice! Het onderwerp is vrij als het maar met het onderwijs, dan wel met de kinderopvang te maken heeft. Heb je een idee, activiteit, werkwijze of tip dat je graag met andere scholen / kinderdagverblijven wilt delen….

Het kan van alles zijn: van een hele creatieve knutsel tot een praktische tip met verven. Van een manier hoe je groepjes in de klas opnieuw indeelt tot een goede ruil met ICT in je werk.

Ga aan de slag, maak er een vlog van en deel het! Alle ingezonden vlogs plaatsen wij op ons Youtube kanaal, zodat iedereen de ideeën kan gebruiken als inspiratie.

Voorwaarden

Er zijn 2 voorwaarden verbonden aan de vlog:

  • breng kinderen aub niet herkenbaar in beeld;
  • deze mag niet langer duren dan 5 minuten.

Mailen en stemmen

Je kunt de vlog tussen 1 september en 1 november naar ons mailen (of sturen via wetransfer). Na het plaatsen van de vlogs op ons Youtube kanaal, kan er volop gestemd worden.

Win een inspiratiediner met je team

De vlog die op 31 december de meeste likes heeft wint het inspiratiediner (voor maximaal 30 personen). Er wordt een prijs uitgereikt voor de vlog met de meeste likes in het onderwijs en een met de meeste likes in de kinderopvang (voorschoolse periode). We gaan in overleg met de winnaars over een goede invulling van het thema voor het inspiratiediner, dat is door jullie zelf te bepalen!

We zijn benieuwd naar jullie good practices!