Netwerkbijeenkomst Flipping the expo

Netwerkbijeenkomst Flipping the expo

Geplaatst op 12 oktober 2017

Ben je bij Like to Share ON TOUR geweest? Of ben je geïnteresseerd in de impact van technologie op het onderwijs? Dan is deze netwerkbijeenkomst écht iets voor jou.

Alles over ICT en onderwijs

Timpaan Onderwijs is vanaf het eerste uur partner van Like to Share. Tijdens de TOUR zijn alle urgente thema’s aan bod gekomen:

  • Leren met Tablets
  • Digitaal & Adaptief Lesmateriaal
  • Leren & Werken in de Cloud
  • ICT in Bedrijfsvoering
  • Code & Computational Thinking

Deze thema’s zetten wij tijdens de netwerkbijeenkomst ook centraal.

Flipping the expo

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat scholen en organisaties vaak op zoek zijn naar trends en ontwikkelingen en gaan grasduinen. Om vervolgens advies te vragen bij experts of ter inspiratie congressen en beurzen te gaan bezoeken zoals de IPON, Like to Share of de BETTshow. Vaak wordt het wiel dan opnieuw uitgevonden… Dat kost veel tijd, veel energie en veel geld. Dit jaar draaien wij het om, noem het: Flipping the Expo.

Opzet

Als netwerkorganisatie organiseren wij een bijeenkomst NA het Like to Share event. Een bijeenkomst met onderwijscollega’s die ook geïnteresseerd zijn in bovenstaande thema’s en die ook zoekende zijn. Want wat is er mooier om ideeën en tips uit te wisselen, inspiraties te delen en vragen beantwoord te krijgen uit de eigen praktijk!?

Zoals Like to Share de bezoekers koppelt aan de exposant voor een zo goed mogelijk antwoord op de vraag, zo willen wij de deelnemers koppelen aan andere scholen / organisaties die hetzelfde onderwerp als speerpunt hebben.

Interessant, maar hoe ziet dat er precies uit?

Als je geïnteresseerd bent krijg je van ons een online formulier. Daarin staan vragen over jouw organisatie, waar je mee bezig bent, wat je bezig houdt en wat er al goed ingebed is in jouw organisatie. De antwoorden matchen wij met andere geïnteresseerden zodat er tijdens de bijeenkomst groepen ontstaan met dezelfde vraagstukken en oplossingen.

Netwerkbijeenkomsten

Aan de hand van de onderwerpen die naar voren komen middels het vragenformulier, organiseren wij een netwerkbijeenkomst. Wij zullen die onderwerpen de revue laten passeren, onze kennis en ervaringen delen maar daarna vooral jullie onderling ervaringen laten uitwisselen. En natuurlijk de visitekaartjes!

Voor wie: bestuurders, directies, ICT-ers.
Datum: in onderling overleg, sowieso in november.

Flipping de kosten

Het is ons streven de kosten zo laag mogelijk te houden: voor jullie als voor ons. Het doel is dat het écht wat oplevert: voor jullie als voor ons. Wij geloven dat het onderling samenbreng écht wat oplevert. Daarom vragen we je na de bijeenkomst hoeveel de bijeenkomst voor jou waard was en wat wij mogen factureren. Mocht je ons in willen schakelen voor een traject, dan brengen wij dit bedrag in mindering (het bedrag kan nooit negatief uitvallen)*.
*informeer naar de voorwaarden

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Michiel Masselink.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen: ik meld me aan voor Flipping the expo