CEDEO erkenning verlengd en topscore behaald!

CEDEO erkenning verlengd en topscore behaald!

Geplaatst op 5 november 2021

Trots!

Dit najaar heeft Cedeo uit Rotterdam haar tweejaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder opdrachtgevers van Timpaan Onderwijs en dan specifiek met betrekking tot onze activiteiten op het gebied van ons thema Jonge Kind.

Uit dit onderzoek is gebleken dat 96,4% van onze opdrachtgevers zich ’tevreden tot zeer tevreden’ toont over de samenwerkingsrelatie, onze dienstverlening en onze prestaties. Bij het vorige onderzoek hadden we een score van 92,8%.

Cedeo stelt zich op het standpunt dat minstens 80% van de benaderde opdrachtgevers zich ‘tevreden tot zeer tevreden’ moet tonen om haar erkenning af te geven. Cedeo heeft aangegeven dat een score van 96,4% enorm hoog is. Een resultaat waar wij dan ook bijzonder trots op mogen zijn! Onze complimenten aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd!

Sterke punten Timpaan Onderwijs

In het klanttevredenheidsonderzoek worden d.m.v. interviews 10 onderwerpen beoordeeld. O.a. uitvoering, adviseurs en begeleiders en prijs/kwaliteitverhouding. Als sterke punten komen onder andere uit de interviews naar voren: de kwaliteit van de trainers, de expertise, de prettige samenwerking en de professionaliteit.

Ter illustratie enkele uitspraken:

“Het sterke punt voor mij is de kennis van de docenten binnen hun eigen vakgebied”

“Je haalt echt veel uit de intervisiebijeenkomsten. Die vind ik heel waardevol”

“Het lesmateriaal en de opbouw van de opleiding zit goed in elkaar”

“Het is een opleiding op mbo-niveau en dat is helder en prima. Als je verder de diepte in wilt, kun je naar het hbo of de universiteit”

Bij deze erkenning hoort een certificaat. Dit certificaat ontvangen we binnenkort.

CEDEO logo