Werksessie Pedagogisch beleidsplan (her)schrijven

Locatie: Assen - Transportweg 12
Datum: 26/05/2020
Tijd: 10:00  tot  16:00

Is jouw pedagogisch beleidsplan door de aanpassingen naar aanleiding van de Wet IKK niet meer het overzichtelijke beleidsplan dat het was? Ben je er niet zeker van of het beleidsplan nog up-to-date is?
Of ben je een startende kinderopvangondernemer en vind je het schrijven van een pedagogisch beleidsplan best een opgave?

Kun je wel wat praktische ondersteuning en tips gebruiken bij het (her)schrijven van het pedagogisch beleidsplan van de organisatie? Meld je dan aan voor deze werksessie. Tijdens deze werkdag ga je onder begeleiding van een ervaren adviseur een start maken met het herschrijven van je pedagogisch beleidsplan of het ontwikkelen van een compleet nieuw pedagogische beleidsplan.

Inhoud werksessie

De volgende punten komen aan de orde:

  • Wetgeving en kader;
  • Ouderrecht;
  • Kwaliteitscyclus (borging) volgens wettelijke kader;
  • Implementeren van beleid;
  • Pedagogisch beleid in de praktijk;
  • Pedagogisch beleid ontwikkelen en (her)schrijven.

Resultaat

Je gaat aan de slag met jouw pedagogische visie en deze vertaal je naar een leesbaar en werkbaar pedagogisch beleidsplan dat:

  1. Recht doet aan de pedagogische visie van de organisatie;
  2. Voldoet aan de wettelijke eisen;
  3. Handvatten geeft voor de praktijk (het pedagogisch handelen).

Mogelijkheid voor gerichte feedback

Na de werksessie ontwikkel en schrijf je verder aan je pedagogisch beleidsplan. Optioneel bieden wij je de mogelijkheid om na de sessie je pedagogisch beleidsplan te laten screenen door een ervaren adviseur, o.a. aan de hand van het wettelijke kader. De adviseur zal je per mail gerichte feedback geven en aanbevelingen doen met betrekking tot de vorm en inhoud van het pedagogisch beleidsplan.

Voor wie?

Deze werksessie is geschikt voor houders, (pedagogisch) beleidsmedewerkers en leidinggevenden kinderopvang.

Kosten

De kosten voor deze werksessie bedragen € 275,- per persoon, inclusief materialen en een lunch. Wil je ook een screening en feedback op je pedagogisch beleidsplan? Dan bedragen de kosten € 440,- per persoon.

De werksessie gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6 personen.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Let op! Elke deelnemer moet aangemeld worden met een uniek e-mail adres. Meerdere personen aanmelden op hetzelfde e-mail adres geeft een foutmelding. 

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

Meld je aan

* verplichte velden
Ik meld me aan voor: *
Voorwaarden *
Nieuwsbrief