Werken met baby’s (Vol!)

Locatie: Groningen - locatie volgt
Datum: 22/01/2020
Tijd: 19:00  tot  21:30

Klaar voor de IKK!

Het leiden van een groep baby’s is een vak apart. Vanaf 1 januari 2025 moeten alle beroepskrachten die met baby’s werken daarom kunnen aantonen dat zij een babyspecialisatie hebben gevolgd. Onze training Werken met baby’s (NJI) voldoet aan de kwaliteitscriteria van de IKK.

Inhoud training

Als pm’er heb je een belangrijke invloed op de ontwikkeling van baby’s. Rust en regelmaat zijn erg belangrijk. Daarnaast speelt de balans tussen uitdaging en veiligheid een belangrijke rol. In de training speelt bewustwording van jouw rol een belangrijke rol. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de visie op baby’s in de kinderopvang, de inzet van interactievaardigheden in het werken met baby’s, een veilige en uitdagende speelleeromgeving, baby-activiteiten en het samenwerken met ouders. Om inzicht te krijgen in je eigen handelen leer je reflecteren op basis van je eigen filmfragmenten. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en intervisie.
Om het werken op de groep te ondersteunen biedt Werken met baby’s ook 2 invoeringsbijeenkomsten voor de leidinggevenden. Optioneel kun je ook kiezen voor coaching op de werkvloer.

Inclusief:

  • werkmateriaal voor de deelnemer
  • per deelnemende pm’er 2 invoeringsbijeenkomsten voor een leidinggevende of pedagogisch coach
  • bij de gecombineerde momenten verzorgen we een lichte maaltijd
  • er is geen BTW verschuldigd over deze training

Trainingsdata

De 8 bijeenkomsten van 2,5 uur vinden plaats op:

  • 22 januari, 11 februari, 18 maart, 8 april, 29 april, 20 mei, 10 juni en 1 juli 2020.

Kosten

De kosten zijn € 555,- per deelnemer. Dat is inclusief het werkmateriaal en 2 invoeringsbijeenkomsten voor een leidinggevende of pedagogisch coach gericht op de kwaliteit van invoering en de borging.

De training gaat door bij minimaal 14 deelnemers. Wij vinden het leveren van kwaliteit belangrijk. Daarom houden we ons aan de NJI-norm van maximaal 16 deelnemers per groep.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk; Deze groep is vol!

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden