Werken met baby’s Assen (Turbo)

Locatie: Assen - Transportweg 12
Datum: 05/10/2020
Tijd: 15:30  tot  21:15

Klaar voor de IKK!

Het leiden van een groep baby’s is een vak apart. Vanaf 1 januari 2023 moeten alle beroepskrachten die met baby’s werken daarom kunnen aantonen dat zij een babyspecialisatie hebben gevolgd. Onze training Werken met baby’s (NJI) voldoet aan de kwaliteitscriteria van de IKK.

Inhoud training

Als pm’er heb je een belangrijke invloed op de ontwikkeling van baby’s. Rust en regelmaat zijn erg belangrijk. Daarnaast speelt de balans tussen uitdaging en veiligheid een belangrijke rol. In de training speelt bewustwording van jouw rol een belangrijke rol. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de visie op baby’s in de kinderopvang, de inzet van interactievaardigheden in het werken met baby’s, een veilige en uitdagende speelleeromgeving, baby-activiteiten en het samenwerken met ouders. Om inzicht te krijgen in je eigen handelen leer je reflecteren op basis van je eigen filmfragmenten. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en intervisie. Optioneel kun je ook kiezen voor coaching op de werkvloer.

Inclusief:

  • werkmateriaal voor de deelnemer
  • bij de gecombineerde momenten verzorgen we een lichte maaltijd
  • er is geen BTW verschuldigd over deze training

Trainingsdata

De 4 bijeenkomsten van 2 dagdelen vinden plaats op:

  1. maandag 5 oktober 2020 van 15.30 – 21.15 uur
  2. maandag 2 november van 15.30 – 21.15 uur
  3. woensdag 25 november 2020 van 15.30 – 21.15 uur
  4. donderdag 17 december 2020 van 15.30 – 21.15 uur

De training is inclusief een maaltijd.

Kosten

De kosten zijn € 505,- per deelnemer. Dat is inclusief het werkmateriaal.

De training gaat door bij minimaal 14 deelnemers. Wij vinden het leveren van kwaliteit belangrijk. Daarom houden we ons aan de NJI-norm van maximaal 16 deelnemers per groep. Alle trainingen zijn in Assen maar bij voldoende belangstelling kunnen wij ook een in company traject doen.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

Meld je aan

*Verplichte velden
Voorwaarden *