TINK-taalassessment

Locatie: Amsterdam
Datum: 17/11/2017
Tijd: 10:00  tot  14:30

Om te kunnen deelnemen aan de TINK-trainersopleiding wordt een aantoonbaar afgeronde hbo-bachelorstudie (middels een kopie van het diploma) of een 3F-certificaat gevraagd. Wanneer je hier niet over beschikt, kun je je inschrijven voor het TINK 3F-taalassessment. In het assessment wordt toetst of je het taalniveau 3F beheerst in reële en voor jouw werk relevante situaties. Het assessment bestaat uit taken voor lezen, luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven. Een positieve beoordeling levert een certificaat/bewijs van deelname voor 3F van het ITTA op, en betekent dat je kunt deelnemen aan de TINK-trainersopleiding voor interne trainers.

Waarom een 3F taalassessment?

Met de TINK-trainersopleiding voor interne trainers leer je hoe je TINK inzet om pedagogisch medewerkers en/of gastouders te trainen en te coachen op het verbeteren van hun taal- en interactievaardigheden. Met TINK wordt toegewerkt naar taalniveau 3F van het referentiekader Meijerink. Een goede taalbeheersing van TINK-trainers is dan ook een vereiste. Download de folder met informatie over het taalassessment

Planning en kosten

Op vrijdag 17 november a.s. staat het eerst volgende taalassessment gepland (ITTA is organisator). Het assessment start om 10:00 uur en is tegen 14:30 uur afgelopen. De kosten bedragen € 140,- per persoon. De locatie is het kantoor van ITTA, Plantage Muidergracht 24 in Amsterdam.

Aanmelden

Vragen over het 3F-taalassessment kun je stellen aan Rikst Vermaat. Wil je je aanmelden? Stuur dan een bericht naar info@itta.uva.nl.