Terugkombijeenkomsten pedagogisch coach: kwaliteit en coaching

Locatie: Assen - Transportweg 12
Datum: 23/03/2020
Tijd: 13:30  tot  16:00

Bijeenkomsten voor Groep D Assen – afronding november 2019

Ga je de opleiding ‘Pedagogisch coach: kwaliteit en coaching’ in november 2019 afronden? Dan is deze reeks van terugkombijeenkomsten geschikt voor jou!

Inhoud

In twee bijeenkomsten behandelen we kort de actualiteit, verkennen we een nieuwe techniek of een verdiepend onderwerp en heb je de mogelijkheid via intervisie uit te wisselen met andere pedagogisch coaches.

Data

  • maandag 23 maart 2020
  • woensdag 16 september 2020

Indeling groepen

Voor elke groep die de opleiding heeft afgerond, organiseren we deze terugkombijeenkomsten. Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 8 personen) houden we de indeling van jouw opleidingsgroep aan. Als er onvoldoende deelnemers bij een specifieke groep zijn, kun je aanschuiven bij een andere terugkomgroep.

De andere groepen zijn:

Kosten

Voor de bijeenkomsten in Assen zijn de kosten per persoon € 165,- (gereduceerd tarief).

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Let op! Elke deelnemer moet aangemeld worden met een uniek e-mail adres. Meerdere personen aanmelden op hetzelfde e-mail adres geeft een foutmelding. 

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

Meld je aan

* verplichte velden
Voorwaarden *
Nieuwsbrief