Taaltoets 3F voor PM’ers

Locatie: regio Rotterdam - locatie volgt later
Datum: 19/06/2019
Tijd: 19:00  tot  21:30

De scholing bestaat uit één of twee opfrisbijeenkomsten waarin spreken, lezen en eventueel schrijven worden behandeld. Wanneer alleen spreken en lezen wordt getoetst, kun je één bijeenkomst volgen. Onze ervaring leert dat de spreektoets over het algemeen goed wordt gemaakt en daarom heeft aandacht voor schrijven en lezen prioriteit. Vervolgens wordt de toets van de UvA (Universiteit van Amsterdam) afgenomen in twee dagdelen. Een half uur spreken op één dagdeel en de toets schrijven en lezen op een ander dagdeel. Wanneer je alleen spreken en lezen laat toetsen kan dit op een ochtend en middag op dezelfde dag.

Kosten

Optie 1: alle onderdelen (schrijven, spreken/luisteren, lezen):
Deelname kost € 520,-, inclusief toets. Dit bedrag bestaat uit € 275,- voor scholing en € 245,- voor de toets lezen, schrijven en spreken.
Scholing
Bijeenkomst 1: informatie, lezen en spreken/luisteren
Bijeenkomst 2: schrijven

Optie 2: twee onderdelen (spreken/luisteren en lezen):
Deelname kost € 420,-, inclusief toets. Dit bedrag bestaat uit € 230,- voor scholing en € 190,- voor de toets lezen en spreken.
Scholing
Eén bijeenkomst lezen en spreken

Cursusdata

  • Opfrisbijeenkomst 1 lezen, spreken/luisteren + informatie over de toets | woensdag 19 juni | 19.00 – 21.30 uur
  • Opfrisbijeenkomst 2 schrijven | maandag 24 juni | 19.00 – 21.00 uur

De cursus gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 12 personen. Wil je zelf deelnemen en ken je nog andere mensen die dit zouden willen? Zegt het voort!

Toets

De toetsdatum wordt gepland bij voldoende aanmeldingen. Let op: de toets wordt altijd overdag afgenomen.

Locatie

We zoeken een locatie in de regio Rotterdam, hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met de woonplaats van de deelnemers. Als er genoeg deelnemers zijn aangemeld, gaan we de locatie regelen en informeren we je via de mail welke locatie het wordt.

Meer praktische informatie en de volledige omschrijving van de scholing

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Let op! Elke deelnemer moet aangemeld worden met een uniek e-mail adres. Meerdere personen aanmelden op hetzelfde e-mail adres gaat niet en geeft een foutmelding. 

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

De velden die in het formulier staan opgenomen zijn nodig om een factuur te kunnen sturen.

Meld je aan

* verplichte velden
Werksituatie *
Voor welke scholing kies je? *
Voorwaarden