Taaltoets 3F voor pm’ers – regulier

Locatie: Assen - Transportweg 12
Datum: 23/04/2019
Tijd: 19:00  tot  20:30

Vanuit de wet IKK eist de overheid dat je binnen het werken in de reguliere (niet-VVE) kinderopvang, mondelinge taalvaardigheid beheerst op het niveau 3F (B2).

De scholing bestaat uit één opfrisbijeenkomst waarin spreekvaardigheid wordt behandeld. De toets wordt door de UvA (Universiteit van Amsterdam) afgenomen. Deze toets duurt ongeveer een half uur.

Kosten

Informatie- en opfrisbijeenkomst mondelinge taalvaardigheid:
Deelname kost € 235,- (inclusief toets). Dit bedrag bestaat uit € 100,- voor scholing en € 135,- voor de toets.

Tijd en locatie

  • Dinsdag 23 april van 19.00-20.30 uur in Assen. De locatie is ons kantoor aan de Transportweg 12.
  • De toets zal overdag worden afgenomen, dit wordt gepland wanneer er voldoende deelnemers zijn (een moment in week 17-19).

De cursus gaat door bij minimaal 12 personen. Wil je zelf deelnemen en ken je nog andere mensen die dit zouden willen? Zegt het voort!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Let op! Elke deelnemer moet aangemeld worden met een uniek e-mail adres. Meerdere personen aanmelden op hetzelfde e-mail adres gaat niet en geeft een foutmelding. 

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

De velden die in het formulier staan opgenomen zijn nodig om een factuur te kunnen sturen.

Meld je aan

* verplichte velden
Werksituatie *
Voorwaarden *