Netwerk Kinderopvang Assen

Locatie: Assen - Transportweg 12
Datum: 15/04/2020
Tijd: 14:30  tot  17:00

Een paar keer per jaar organiseert Timpaan Onderwijs een netwerkbijeenkomst voor kinderopvangorganisaties. Onder leiding van één van onze adviseurs worden informatie en ervaringen uitgewisseld. De adviseur heeft ruime praktijkervaring in de kinderopvang en weet goed de verbinding te leggen tussen de wet- en regelgeving en de dagelijkse praktijk.

Het Netwerk Kinderopvang is er in regio Assen.

Thema’s

Voorbeelden van thema’s die aan bod komen tijdens de bijeenkomsten zijn:

  • wet- en regelgeving
  • (pedagogische) visie
  • beleid en kwaliteit
  • voorschoolse educatie
  • veiligheid en gezondheid
  • scholing en deskundigheidsbevordering

Zelf bespreekpunten aandragen

Deelnemers kunnen vooraf bespreekpunten aandragen. Een aantal weken vóór de bijeenkomsten ontvangen de deelnemers een mail met daarin de mogelijkheid om punten aan te dragen. Op basis van deze input bereidt de adviseur de bijeenkomst voor met relevante informatie, adviezen en tips.

Data, tijd en locatie

De geplande data zijn:

  1. 15 april 2020
  2. 14 oktober 2020

De bijeenkomsten vinden plaats van 14.30 – 17.00 uur bij ons op kantoor, Transportweg 12 in Assen.

Kosten

Je kunt kiezen om je aan te melden voor het netwerk of het bijwonen van een losse bijeenkomst:

  • De kosten voor deelname aan het netwerk bedragen € 60,- per jaar (3 bijeenkomsten voor 1 deelnemer per organisatie). Dit is een doorlopend jaarabonnement – opzeggen na de 3e bijeenkomst is mogelijk. Als je kiest voor deze optie, heb je de mogelijkheid om 1 keer per jaar een collega gratis mee te nemen naar één bijeenkomst.
  • De kosten per bijeenkomst bedragen € 30,-.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Let op! Elke deelnemer moet aangemeld worden met een uniek e-mail adres. Meerdere personen aanmelden op hetzelfde e-mail adres gaat niet en geeft een foutmelding. 

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

Meld je aan

* verplichte velden
Ik kies voor: *
Voorwaarden *
Nieuwsbrief