Kiekeboe met Piramide

Locatie: Assen - Transportweg 12
Datum: 09/05/2019
Tijd: 09:30  tot  12:30

Training voor pedagogisch medewerkers die werken met 0-jarigen

De training sluit aan bij het concept Piramide. Nabijheid, omgang met en de ontwikkeling van baby’s zijn vaste onderdelen van Piramide. De training ‘Kiekeboe met Piramide’ is een losstaande training en is passend voor elke kinderopvang. Natuurlijk is deze training bij uitstek op Piramide-locaties aan te bevelen.

De training bestaat uit vier bijeenkomsten en één coachingsmoment. In de trainingsbijeenkomsten hebben we het onder andere over de basisconcepten, het pedagogische component, de ontwikkelingsgebieden en het brein, de baby en zijn omgeving, ontwikkelingsmaterialen en ouders & evaluatie.

Trainingsdata

  • 9 mei van 9.30 – 12.30 uur
  • 23 mei van 9.30 – 12.30 uur
  • 13 juni van 9.30 – 12.30 uur
  • 4 juli van 9.30 – 12.30 uur

Kosten

De kosten zijn € 495,- per deelnemer. Dit is inclusief het certificaat, maar exclusief het boek. Als je locatie niet over een boek beschikt, moet je deze zelf aanschaffen.

Je ontvangt na afloop het certificaat waarmee je voldoet aan de eisen van de wet IKK, inzake het werken met 0-jarigen in de kinderopvang. Je behaalt het geregistreerde certificaat van Piramide Nederland onder accreditatie van het FCB.

Ongeveer twee weken voor de geplande startdatum, informeren we je of de opleiding doorgaat of mogelijk wordt doorgeschoven (later beginnen). De opleiding gaat van start bij minimaal 10 deelnemers.

Locatie

kantoor Timpaan Onderwijs
Transportweg 12
9405 PR ASSEN

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Let op! Elke deelnemer moet aangemeld worden met een uniek e-mail adres. Meerdere personen aanmelden op hetzelfde e-mail adres geeft een foutmelding. 

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

Meld je aan

* verplichte velden
Voorwaarden *