Werken met baby’s Assen

Gegevens

Datum:
12 april 2023
Tijd:
19:00 - 21:30
Locatie
Timpaan
Transportweg 12
Assen

Klaar voor de IKK!

Vanaf 1 januari 2025 moeten alle beroepskrachten die met baby’s werken kunnen aantonen dat zij een babyspecialisatie hebben gevolgd. Onze training Werken met baby’s (Edux) voldoet aan de kwaliteitscriteria van de IKK. Wil jij beter begrijpen wat baby’s nodig hebben, volg dan deze cursus!

Inhoud training

Als pm’er heb je een belangrijke invloed op de ontwikkeling van baby’s. Rust en regelmaat zijn erg belangrijk. Daarnaast speelt de balans tussen uitdaging en veiligheid een belangrijke rol. In de training speelt bewustwording van jouw rol een belangrijke rol. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de visie op baby’s in de kinderopvang, de inzet van interactievaardigheden in het werken met baby’s, een veilige en uitdagende speelleeromgeving, baby-activiteiten en het samenwerken met ouders. Om inzicht te krijgen in je eigen handelen leer je reflecteren op basis van je eigen filmfragmenten. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en intervisie. Optioneel kun je ook kiezen voor coaching op de werkvloer.

Inclusief:

  • werkmateriaal voor de deelnemer
  • er is geen btw verschuldigd over deze training

Trainingsdata

De 8 bijeenkomsten vinden plaats van 19.00 – 21.30 uur.

  • Woensdag 12 april
  • Donderdag 11 mei
  • Woendag 31 mei
  • Donderdag 22 juni
  • Maandag 10 juli
  • Maandag 11 september
  • Woensdag 4 oktober
  • Donderdag 2 november

Kosten

De kosten zijn € 505,- per deelnemer. Dat is inclusief het werkmateriaal.

De training gaat door bij 12 deelnemers. De locatie is in Assen maar bij genoeg belangstelling kunnen wij ook een incompany traject starten.

Stap Budget

Onze opleidingen komen in aanmerking voor de STAP subsidie! Wilt u gebruik maken van de STAP subsidie?   De STAP subsidie kun je aanvragen vanaf 1 september 2022 bij het UWV. Je ontvangt van ons voor deze datum een  STAP aanmeldbewijs, waarmee je de subsidie kunt aanvragen. Stuur deze per mail aan ons retour (info@timpaanonderwijs.nl).De Stap subsidie kun je aanvragen bij het UWV met behulp van de informatie op het aanmeldbewijs.  (NB: Het is niet verplicht om het evt. studentnummer in te vullen.) Nadat je bericht hebt ontvangen van het UWV dat de STAP-subsidie is toegewezen schrijf je je daadwerkelijk in voor de opleiding via het inschrijfformulier op de website. Wij houden dan als Timpaan Onderwijs beter zicht op het definitieve aantal deelnemers per groep en jij hoeft de opleiding niet te annuleren als er geen subsidie toegewezen wordt.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box / ongewenste post; het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen

Meld je aan

* verplichte velden
Voorwaarden
Ik ga het STAP budget aanvragen