Training Timemanagement in de kinderopvang

Gegevens

Datum:
30 maart 2023
Tijd:
09:30 - 16:00
Locatie
Timpaan
Transportweg 12
Assen
+ Google Maps

LET OP: Datum gewijzigd van januari naar maart!

Duur: 6 uren

Ervaar je veel werkdruk en stress tijdens je werk in de kinderopvang? Je bent niet de enige! Veel PM’ers ervaren veel werkdruk wat hun werkplezier negatief beïnvloed. Ooit heb je voor dit prachtige vak gekozen en je hart ligt hier ook echt. Maar soms heb je niet meer voor ogen waarom je ooit zo enthousiast aan de slag bent gegaan. Eigenlijk kost je werk je op dit moment vooral veel energie. Tijd om daar verandering in te brengen! Daarom is het van groot belang dat je inzicht krijgt in bepaalde onderwerpen als: Waar krijgen ik energie van? Wat kost me veel tijd? Wat zou ik graag anders willen doen binnen mijn werk? Wat is mijn rol binnen het team?

Doe mee aan de training!

De training Timemanagement in de kinderopvang is een training van 6 uur waarin je aan de slag gaat met diverse thema’s rondom Timemanagement. Deze training geeft je inzicht over jouw rol binnen jouw team, handvatten en tools om in de praktijk aan de slag te gaan met timemanagement, waarmee er werkelijk een verandering in de werkroutine kan worden gemaakt en je als pedagogisch medewerker meer tijd overhoudt voor jouw hoofdtaak: de zorg voor de kinderen. Het is een interactieve dag waarbij ook zelfinzicht en zelfreflectie een belangrijk thema is. In de training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Taakverdeling concretiseren/ maken van een gezamenlijke planning
  • Verantwoordelijkheid nemen voor je taak
  • Drijfvering en kwaliteiten inzichtelijk maken
  • Communicatie/ behoeften en verwachtingen afstemmen
  • Feedback geven
  • Mindful werken en keuzes maken

 

Wil je graag tips en handvatten om inzicht te krijgen in jouw eigen drijfveren en frustraties binnen je werk? Wil je efficiënter leren werken? Wil je aan de slag gaan om jouw werkdruk te verminderen en te investeren in werkplezier? Schrijf je dan in voor de training Timemanagement in de Kinderopvang!

Prijs

€ 150,- per persoon

Deze workshop is ook als in company training aan te vragen. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden voor jouw team!

Deze training is ook als in company training aan te vragen. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden voor jouw team!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

Meld je aan

Welke functie heb je?
Voorwaarde:
Ik ga het STAP Budget aanvragen: