Opleiding VE beleidsmedewerker/coach = VOL

Gegevens

Datum:
22 februari 2023
Tijd:
13:30 - 16:30
Locatie
Timpaan
Transportweg 12
Assen
+ Google Maps

Opleiding VE beleidsmedewerker/coach voor pedagogisch beleidsmedewerkers/coaches in de kinderopvang

Vanaf 1 januari 2022 dient een kindcentrum voor de verhoging van de kwaliteit van voorschoolse educatie (VE) een hbo beleidsmedewerker VE in te zetten (op hbo werk- en denkniveau). Deze hbo beleidsmedewerker VE richt zich op de ontwikkeling en implementatie van het beleid of de coaching van beroepskrachten VE. De kwalificatie-eisen voor deze hbo beleidsmedewerker VE zijn gelijk gesteld aan de pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de kinderopvang

Inhoud van de opleiding

Ben jij werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker/coach en wil je méér handvatten om ook als hbo beleidsmedewerker VE of VE coach goed beslagen ten ijs te komen? Dan is de verdiepende opleiding VE beleidsmedewerker/coach iets voor jou!

In vier bijeenkomsten van 3 uur leer je meer over de volgende onderwerpen:

  • Beleid en kwaliteit voorschoolse educatie
  • Coaching op pedagogisch-didactisch handelen
  • Opbrengstbewust werken aan voorschoolse educatie
  • Versterking van ouderbetrokkenheid

Tijdens de opleiding ga je met het geleerde aan de slag in je eigen praktijk aan de hand van gerichte opdrachten. In de bijeenkomsten is tevens ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring en het bespreken van casuïstiek.

Trainingsdata

  • 22 februari 2023 van 13.30 – 16.30 uur
  • 15 maart 2023 van 13.30 – 16.30 uur
  • 5 april 2023 van 13.30 – 16.30 uur
  • 26 april 2023 van 13.30 – 16.30 uur

 Kosten

De kosten zijn € 725,- per deelnemer. Dit is inclusief het werkmateriaal, koffie/thee en het certificaat. Er is geen btw verschuldigd. De opleiding gaat van start bij minimaal 10 deelnemers.

NB: Voor (toekomstige) VE coaches is voor toelating tot deze opleiding een diploma/getuigschrift dat certificeert voor de kwalificatie-eisen van pedagogisch beleidsmedewerker/coach verplicht. Voor meer informatie over de geaccrediteerde opleidingen pedagogisch beleidsmedewerker: zie kinderopvang-werkt.nl Deze module VE beleidsmedewerker is geen geaccrediteerde opleiding voor pedagogisch beleidsmedewerker/coach.

Nog geen beroepskwalificatie pedagogisch beleidsmedewerker/coach? Kijk dan eens naar onze opleiding Pedagogisch coach: kwaliteit en coaching, een praktische combinatie-opleiding voor pedagogisch beleidsmedewerker/coach!

Als medewerkend pedagogisch beleidsmedewerker/coach op een VE groep dien je tevens in het bezit te zijn van een VVE certificaat. In dat geval is de basisopleiding voorschoolse educatie Vversterk van Timpaan Onderwijs een geschikte opleiding.

STAP budget

Onze opleidingen komen in aanmerking voor de STAP subsidie! Wil je gebruik maken van de STAP subsidie? Vul dan het bijgevoegde Word bestand in. Stuur deze per mail aan ons retour (info@timpaanonderwijs.nl).De Stap subsidie kun je aanvragen bij het UWV met behulp van de informatie op het aanmeldbewijs.  (NB: Het is niet verplicht om het evt. studentnummer in te vullen.) Nadat je bericht hebt ontvangen van het UWV dat de STAP-subsidie is toegewezen schrijf je je daadwerkelijk in voor de opleiding via het inschrijfformulier op de website. Wij houden dan als Timpaan Onderwijs beter zicht op het definitieve aantal deelnemers per groep en jij hoeft de opleiding niet te annuleren als er geen subsidie toegewezen wordt.

Aanmelden

Aanmelden voor de opleiding is op dit moment helaas niet mogelijk!

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden.