Inspiratieworkshop Timemanagement in de kinderopvang

Gegevens

Datum:
22 november 2022
Tijd:
19:00 - 22:00
Locatie
Timpaan
Transportweg 12
Assen
+ Google Maps

Duur: 3 uren

Ervaar je veel werkdruk en stress tijdens je werk in de kinderopvang? Je bent niet de enige! Veel PM’ers ervaren veel werkdruk wat hun werkplezier negatief beïnvloed. Ooit heb je voor dit prachtige vak gekozen en je hart ligt hier ook echt. Maar soms heb je niet meer voor ogen waarom je ooit zo enthousiast aan de slag bent gegaan. Eigenlijk kost je werk je op dit moment vooral veel energie. Tijd om daar verandering in te brengen! Daarom is het van groot belang dat je inzicht krijgt in bepaalde onderwerpen als: Waar krijgen ik energie van? Wat kost me veel tijd? Wat zou ik graag anders willen doen binnen mijn werk? Wat is mijn rol binnen het team?

Meld je aan voor de workshop!

De workshop Timemanagement in de kinderopvang is een interactieve workshop waarin je aan de slag gaan met een aantal facetten van Timemanagement. Wie pakt welke rol, past die rol bij je en is deze effectief? We gaan kijken hoe je binnen je team functioneert en wat werkt en wat niet werkt. Hierbij is veel aandacht en ruimte voor zelfinzicht en zelfreflectie. Als je als team in balans bent zorgt dat voor minder werkdruk en meer werkplezier, wat uiteindelijk een positief effect heeft op de kinderen. Naast het interactieve deel krijg je ook meer inzichten en tips in Timemanagement thema’s zoals:

  • Timemanagement
  • Mindset
  • Keuzes maken
  • Grenzen aangeven
  • Verantwoordelijkheid
  • Samenwerken als team
  • Aandacht en energie
  • Ontspanning

Wil je graag tips en handvatten om inzicht te krijgen in jouw eigen drijfveren en frustraties binnen je werk? Wil je aan de slag gaan om jouw werkdruk te verminderen en te investeren in werkplezier? Schrijf je dan in voor de workshop Timemanagement in de Kinderopvang!

Prijs

€ 69,- per persoon.

Data

27 oktober. De training gaat door bij minimaal 12 deelnemers.

Deze workshop is ook als in company training aan te vragen. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden voor jouw team!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Door op deze link te klikken maak je je deelname definitief. Heb je geen e-mail ontvangen? Check dan je spam-box, het kan zijn dat de e-mail hier terecht is gekomen.

Lees en download hier de annuleringsvoorwaarden

 

 

Meld je aan

* verplichte velden
Welke functie heb je? *
Voorwaarde: *
Ik ga het STAP Budget aanvragen: *